domingo, 20 de diciembre de 2009

Nadales a Sagra


Hui 19 de Desembre del 2009, hem fet un Concert a Sagra després d'haver acordat un intercanvi amb el Cor de la Rectoria (els membres son de Ràfol d'Almúnia, Sagra, Benidoleig i un altre poble que no recorde)

Quedarem a les 5 en l'Auditori per agafar l'autobús que ens portava a Sagra. Des de Guadassuar a l'eixida de l'Autopista a Ondara sense pegues, però des de Pedreguer fins a Sagra, el xòfer se les va passar prou canutes per eixes carreteretes i travessant el poblets, que jo recorde, Benidoleig, Orba, Tormos i Sagra.

El Concert era a les 8 a l'Església Sant Sebastià de Sagra.  Començarem nosaltres en 6 cançons, després el Cor de la Rectoria amb 6 cançons més, i per acabar cantarem  "En el portal de Belén"  i  "Santa Nit"  els dos cors junts. Les fotos de l'actuació estàn ací.

Ens feren un regalet. Un quadre amb l'escut de Sagra. Després, ens convidaren a una picaeta en un bar del poble, tot molt casolà. Faves bullides, pilotes de magre i tomaqueta, cacaus i tramusos, truites, coca de pimentó i tomaca (alguns diuen "pitxa"), i entrepans de xoriç, salsitxa, formatge o pernil dolç cervesa, vi, refrescos,.... Pepe ens va fer un escoltet, perque demà cantem a Guadassuar i  estem tots vinga el crit, i el bar ple de fum, i això no es gens bò per a la gola.

A les 10 de la nit agafarem l'autobús per a tornar, i en el primer cantó després de la Plaça de l'Ajuntament de Sagra,  un cotxe mal aparcat no ens deixava pas, i vam estar un quart d'hora fent maniobres. Després a 5 Km. tinguerem que pegar la volta perquè s'havia equivocat el xòfer. Des d'Orba, tirarem cap a Ondara en compte de a Pedreguer, travessarem Oliva i agafàrem l'autopista fins a Algemesí. A les onze i mitja i amb 3º de temperatura al termòmetre de la farmàcia de Vicent Sais, baixarem de l'autobús i ens en anarem a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario